Over Selfaware

Passie voor coaching

Missie

Vanuit Selfaware geef ik technisch professionals de volgende boost in hun carrière. Mijn Kennis en kunde delen, blokkades weghalen. 

Mensen te helpen zich te realiseren dat zij meer potentie bezitten dan zij ooit

gedacht hadden, daar doe ik het voor!

De oprichter

Selfaware is opgericht door Rob Sanders:

Na mijn studie werktuigbouwkunde en mechatronica heb ik het engineeringvak geleerd bij Canon (Oce). Waarna ik via opdrachten bij ASML, Solaytec, Demcon en Mennens de nodige ervaring heb opgedaan bij kleine (25 werknemers) tot grote (>3000 werknemers) bedrijven in de machinebouw en high tech industrie. Ik ben werkzaam geweest als engineer, lead engineer en architect. Bijna altijd in multidisciplinaire teams.

De laatste jaren ben ik me meer gaan richting op een stuk kennisdeling en coaching.

Ik heb zowel een NLP practitioner, NLP master practitioner als NLP-trainers  opleiding gevolgd. Deze opleidingen helpen me om de juiste vragen te kunnen stellen, om de basis van jouw gedrag bloot te leggen. Om daarna het door jouw gewenste resultaat te bepalen en de vaardigheden/overtuigingen die hierbij horen te “installeren”.

Tevens ben ik DISC geaccrediteerd, waardoor ik jouw gedragsvoorkeur objectief in kaart kan brengen.

In mijn coaching werk ik graag vanuit openheid, oordeelloosheid en verbinding om zo samen een resultaat neer te zetten. Een resultaat waarvan je vaak van te voren niet weet dat het mogelijk is.

Het coachen, en het effect wat je hiermee kunt hebben, geeft me iedere keer weer veel energie. 

Wat anderen over ons zeggen

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Persoonlijk aandacht

"Rob heeft me geholpen om diep na te denken over wat mijn kwaliteiten zijn en hoe ik die het beste in kan zetten. Er is persoonlijke aandacht en je wordt aangemoedigd om echt een extra stap te zetten en je plannen concreet te maken."

Ms. Nameless
Add Your Stars
Goede feedback!

“De feedback die je geeft is erg goed en je weet wederom de vinger op de juiste plek te leggen Het groepseffect is ook erg groot”

Ms. Nameless
Add Your Stars
Persoonlijk & Technisch!
Rob is in staat om zowel de persoonlijke drijfveren scherp te krijgen bij de deelnemers als ook de nog ontbrekende technische know how inzichtelijk te maken.
Ms. Nameless
Add Your Stars